Aydın yaptığı açıklamada şunları belirtti; “ Türk milletinin istiklal simgesi olan Türk Bayrağı, bu topraklarda yüce milletimizin hür ve müstakil yaşadığının en somut delilidir.

        Dünyada, bayraksız yaşayan birçok toplum kendi bayrağını göklerde dalgalandırmak için türlü mücadeleler verirken, Türk Bayrağına saldırıların ne anlama geldiğini biliyoruz.

      Türk Bayrağını korumak için şeref ve onur yeminlerinin yapıldığı TSK karargâhında, Türk Bayrağının indirilmesine seyirci kalınmasının da ne anlama geldiğini biliyoruz. Türk Milletinin, sabrının denenmeye çalışıldığını da biliyoruz. Kısır, içi boş kınamaların, yüce milletimizin milli ve manevi hassasiyetlerini köreltmeye yönelik olduğunu da biliyoruz.

  Bu süreçte, siyasilerin ve bir takım sözde sivil toplum kuruluşlarının sözde hassasiyetlerini de biliyoruz. Bu olayı yapanlar bilsinler ki boş hayallerin peşindeler. Gördüğünüz rüyadan artık uyanın.  Geç kalırsanız bu gördüğünüz rüyalar başınıza çok dert açacaktır. Saldırıyı gerçekleştirenler hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklardır.

       Dost ve düşman herkes bilsin ki, Türk/İslam coğrafyasının sancağı ve ümidi YÜCE TÜRK MİLLETİ üzerinde hesap yapanları bir daha düşünmeye davet ediyoruz. Bayrak milletimizin bağımsızlığının sembolüdür. Hiçbir surette indirilemez. Şanlı bayrağımıza alçakça yapılan saldırıyı Kahramanmaraş Yörük Türkmen Derneği olarak şiddet ve nefretle kınıyoruz” dedi.



Editör: Haber Merkezi