Andırın Şehit Mustafa Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yunus Gökçeli ev sahipliğinde okul bahçesinde açılan fuar katılımcılar tarafından takdir ile karşılandı. 

 Açılışa Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Yorulmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykut Türkmen, MHP Andırın İlçe Başkanı İlker Güngör, okul müdürleri, Kurum Amir ve Müdürleri, Öz Orman-İş Sendikası Andırın Temsilcisi Mustafa Coşkun,  öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykut Türkmen fuarda ilgi çekici projeleri gördüklerini belirterek, "Bu öğrencilerimiz geleceğin doktorları, mühendisleri ve bilim insanları olacak. Öğretmenlerimizi, okul yönetimini ve öğrencileri tebrik ediyorum." dedi.

 Türkmen Projeleri dikkat ve titizlikle anlatan öğrencilere, danışman öğretmenlere yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.

 Fuara katılanlar tarafından ilgi gören çivisiz tahta köprü, havaya yazı yazma, Atom molekülleri, yağmur sularının toplanması, 1’den 10’a renkli topların aynı renkte olan potalara atılması ve uzaktan kumandalı araç projeleri beğeni kazandı.


Editör: Haber Merkezi