Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar açıklamasında şunları ifade etti: “Özgecan Aslan benim ve bizim kızımız. Özgecan’a yapılan Firavun zulmü asil Türk Milletine yapılmıştır Türklük aleminin başı sağ olsun. Cenabı Allah’a seherlerde gönlü açan tüm ümmeti Muhammet ehli Sünnet vel cemaatten bir dileğimiz var Kuran’daki Azizül intikam sıfatıyla Rahmandan intikamını almasını niyaz edelim. Geride kalan Özgecan lardan titreyip kendilerine gelmesini bekliyoruz. İlkel kabilelerde Nuh-Lut-firavun kavimlerinde de görülmemiş bu zulmün faillerine meydan verenlerin akıbetinin de aynı ve daha beter olmasını Mevla’mızdan Niyaz ediyoruz.

Kuzey Kore zihniyetli otoriteden daha ne kadar can almak istediğini soruyoruz. Bu toplumun direnme sinirlerini yok edenleri Cenabı Allah’a havale ediyoruz.

Kâfir gözüyle baktığınız toplumlarda bile işlenmesi mümkün olmayan bu elim hadise karşısındaki günahınızın af olmasını mı bekliyorsunuz? Türklük aleminin sinsi düşmanları ve onun kiralık taşeronları Ermeni komitesi zihniyetçileri bilsinler ki sonunuz yakındır. Özgecan’a yapılanlar Gayretullah’a dokunmuştur. Türk ve İslam Aleminin başı sağ olsun.”

Editör: Haber Merkezi