Afşin İmam Hatip Ortaokulunda imzalanan TEOG deneme sınavı protokolünde konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, sosyal ve kültürel projelerle beraber, eğitime de destek olmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitimde işbirliği protokolü yaptıklarını belirtti. 



Afşin Belediyesi olarak eğitimin her zaman yanında olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Güven, şöyle devam etti: "Belediyeciliğin hizmet alanı çok geniş. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projesiyle TEOG sınavına girecek öğrencilerimize katkı sağlamak adına belediye olarak destek olmak istedik. Bu kapsamda Afşinli öğrencilerimizin derslerinde başarılı olmalarını ve çok iyi yere gelmelerini arzu ediyoruz. Belediye olarak her zaman istişareye çok önem verdik.



Vatana, millete faydalı bireyler yetiştirme anlamında önemli sorumluluklar üstelenen eğitim alanına bizlerde katkı sağlamak istedik. "Güven, son olarak yaklaşan 24 Kasım Öğretmeler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Eğitimin kalitesinin ve standardının yükselmesi son derece önemli olduğunu ifade eden Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, öğrencilerin eğitim geleceğinde büyük öneme sahip olan TEOG sınavına, deneme sınavlarıyla katkı sağlayan Afşin Belediyesi'ne teşekkür etti. 



Konuşmaların ardından, Belediye ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında TEOG deneme sınavı protokolü imzalandı. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, imzalanan protokolün ardından Afşin İmam Hatip Ortaokulu Konferans salonunda öğrencilere, çevre bilinci aşılamak amacıyla belediye tarafından hazırlanan "Çevre ve Çocuk" isimli kitap hediye etti.


Editör: Haber Merkezi