Her sene yeni yıl öncesi tüm dünyada düzenlenen ve milyonlarca insanın yüzünü güldüren ‘’Yılın En İndirimli Günleri’'nde, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerini kaçırılmaz fırsatlarla karşılayacak.

Modanın, dünya mutfağının ve eğlencenin Kahramanmaraş’taki merkezi olan Piazza’da tüm mağazalar, yılın en büyük fırsatlarının sunulacağı, 23 Kasım Cuma günü başlayacak kampanya için hazırlıklarını tamamladı.

Ulusal ve uluslararası markalar; kozmetikten, iç giyime, beyaz eşyadan, elektroniğe, ayakkabıdan, çantaya, gözlüğe, dış giyime kadar yüzlerce üründe cazip fiyatlarla alışveriş sevenlerin yüzünü güldürecek.

23 Kasım Cuma günü başlayıp, 25 Kasım Pazar günü sona erecek olan ‘’Yılın En İndirimli Günleri’’ kampanyası için Piazza AVM' de ziyaretçilerin keyifle alışveriş yapması için kapanış saatleri de uzatıldı. Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23-24 Kasım tarihlerinde gece 23.00’ e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Alışveriş tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği yılın en indirimli günlerine, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel indirimlerin de dahil edilecek olması alışveriş keyfini taçlandıracak.

Editör: Haber Merkezi