İl Başkanı Mehmet Dere, ülkenin ve kentin gelişmesinde basının önemine dikkat çekti.

Başkan Dere: “Sosyal İşler Genel Başkanlığımızın bize vermiş olduğu program gereğince basın mensubu arkadaşlarımızın çalışma hayatlarında kendilerine başarılar dilemek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. Gazetecilik çok kutsal bir meslektir. Bir şeyin inşasında biz idareciler olarak biz bir tuğla koyabiliriz ama bu tuğlaların harcı, ilelebet devam etmesi, toplumda kabul olunması için basının önemi büyüktür. Basın mensubu arkadaşlarımızda toplumda iyi şeylerin inşasında ve güzel işlerin yapılmasında nezih bir hizmet yürütüyor. Bundan dolayı tüm basın mensubu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Basın mensubu bu kadar cefa ve vefa ile çalışırken toplumu inşa ediyor. Sosyal hayatın inşasında basının önemi büyüktür.”

Aynı zamanda Gazetemiz Sahibi Neşe Yıldızhan ve Maraş Aktüel Sahibi Sibel Atıcının birlikte hazırlayıp sunduğu Kent Kulisi Programının da hayırlı olmasını dileyen Başkan Dere, programın Kahramanmaraş’a değer katacağını belirtti ve başarılar diledi.

Yıldızhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Mehmet Dere’yi yıllardır tanıyoruz. Çok başarılı bir şekilde SGK İl Müdürlüğü görevini yerine getirdi. Aynı zamanda SGK’ya güzel bir bina kazandırarak şehrimize hizmet etti. Her zaman basın dostu olmuştur. Bugün de nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İl yönetimi olarak yaptıkları faaliyetlerden de kısaca bahseden Dere, Yıldızhan ve Atıcı’ya çiçek takdim ederek, günlerini bir kez daha kutladı.

Ziyaret hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi