Yaklaşan yeni yılın coşkusunun vitrinlere rengarenk süslemeler ve cazip indirim sloganlarıyla yansıdığı, kaliteli ve hesaplı alışverişi arayanların buluştuğu Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki yılbaşı alışverişi Noel Annelerin hediyeleriyle renkleniyor.

Sürpriz hediyeler dağıtıyorlar

Noel Annelerin tombala ve yap-boz gibi sürpriz hediyeler dağıtarak yılbaşı alışverişini renklendirdiği Piazza’da, çekilişe katılarak son model Mercedes A180 otomobile sahip olma fırsatı da yeni yıl coşkusuna ayrı bir heyecan katıyor.

Tatlı bir heyecan var

Yılbaşına özel avantajlardan yararlanmak için tercih edilen Piazza’daki alışveriş yoğunluğu, ziyaretçilere yeni bir yıla girecek olmanın telaşının yanı sıra tatlı bir heyecan yaşatıyor. Giyimden gıdaya, oyuncaktan aksesuara kadar AVM ziyaretçilerinin aradığı her şeyi bulabildiği Piazza’da yeni yıl avantajları 31 Aralık’a kadar devam ediyor.

Her taraf ışıl ışıl süslendi

Kahramanmaraş  Piazza’daki yılbaşına özel kampanya ve fırsatları kaçırmak istemeyenler kadar, yeni yıl coşkusunu sevdikleriyle birlikte kafe ve restoranlarda sohbet ederek yaşamak isteyenler de AVM’ye akın ediyor. Yeni yıl alışverişi için Piazza'ya gelenler, 2015'e özel hazırlanan hatıra fotoğraf standında da ücretsiz fotoğraf çekimi yaptırarak, yeni yıl coşkusunu ölümsüzleştirme imkanı buluyorlar.

Mercedes sahibini bekliyor

Yılbaşı alışverişinin yoğunluğunun sürdüğü Kahramanmaraş Piazza AVM’de, son model Mercedes A180 otomobili de tüm çekiciliğiyle talihlisini bekliyor. Hayalleri süsleyen,  son model Mercedes A180 çekilişine katılmak için, her 75 TL’lik alışveriş karşılığında alınacak fiş ya da faturayla danışma birimine başvurarak bir çekiliş kuponu almak yeterli oluyor.

 

Editör: Haber Merkezi