Bu gün Pazarcık Atatürk Parkında yapılan 4. Olağan Genel Kurulu, divan başkanının teşekkülü, hesapların ve faaliyet raporunun ibrası ile başladı. Hesapların ve faaliyet raporunun ibrası ardından tahmini bütçe gündeme geldi. Tahmini bütçenin de ibra edilmesi sonrası bir konuşma yapan 1.088 üyesi bulunan kooperatifin Başkanı Yaşar Bozdağ, önce genel kurulun ilçelerine, ortaklarına, üyelerine hayırlı uğurlu olmasını istedi, sonra da konuşmasını kısa tutarak;

“Beni 4. kez seçtiniz. Yükümü, sorumluluğumu daha da arttırdınız. Sizlere hizmet etmekten gurur duydum, duyuyorum, duyacağım. Sizlere layık olacağıma söz veriyorum. Sağ olun, var olun!” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Başkan; Yaşar Bozdağ

Nazmi Karaaslan

Hilmi Çöçen

Fatih Kara

Cuma aktar

Atatürk Parkındaki genel kurula, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, Merkez Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Rıza Kekeç ve arkadaşları, bazı esnaf oda başkanları, ilçe esnaf ve esnaf kefalet kredi kooperatif başkanları, ziraat odası başkanları, başkanlığını Yaşar Bozdağ’ın yaptığı kooperatifin ortakları, üyeleri katılırken, AK Parti eski ilçe başkanı Mesut Ganidağlı, Yumaklıcerit Belediyesi eski Başkanı Murat Ceyhan, AK Parti Pazarcık ilçe başkanı Harun Eskigün, Pazarcık Genç İşadamları Derneği (PAGİAD) Başkanı Mehmet Yılkıcı katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi