Büyükşehirle birlikte hizmet alanı genişleyince, Büyükşehir belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından Sütçü İmam Üniversitesinden Daire Başkanı olarak büyükşehre geçen Doç. Dr. Fethi Yanardağ, Başkanı Erkoç’un projelerini (proje kitabı elinin altında) hayata geçirmek için zaman ve sınır tanımadan çalıştığını söylüyor.

300’e yakın personeli, 8 şube müdürlüğü ile Başkan Erkoç’u mahcup etmemek gayretiyle çalıştığını söyleyen Daire Başkanı Yanardağ, üniversitede edindiği bilgi birikimi yerel yönetimlerde değerlendirmek istiyor.

Aradan geçen 5 aylık süre sonunda alışıp alışmadığını sorduğumuzda, “Alışmaz olur muyum? Eh, bu şehrin yabancısı değiliz neticede. Her ne kadar Malatyalı isek de, 21 senedir bu şehirdeyim. Yorulsak da, çabalarımız, gayretlerimiz meyvesini verince,  huzur buluyorum. Vicdanen rahat olduğumu söyleyebilirim” dedi.

Başkan Erkoç’un, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda mükemmel projelerle yola çıktığını, sözlerine ekleyen Yanardağ, bu projelerin bir hayata geçmesi için kolları sıvadıklarını söyledi.


Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın kapsamlı bir başkanlık olduğunun altını çizen Yanardağ, kentin sosyal envanterini çıkarmanın yanı sıra gençlere yönelik çalışmalarında önemine değinerek, mahallelere gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için, sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirileceği, gençlerin yeteneklerini keşfedecekleri merkezler yapmayı düşündüklerini de kaydetti.

İşleri masa başından değil bizzat sahada halkın içinde bulunarak takip ettiğini söyleyen Yanardağ; “Halkın beklentileri bizim için önemli. Halk ulaşmak, kucaklaşmak, başarıyı getirecektir. Onları dinleyerek, daha iyi hizmet sunacağımıza inanıyorum” dedi.

Hizmet ağının sadece metropol ilçeler olmadığını hatırlatan Yanardağ; “Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Erkoç’un dediği gibi her noktaya hizmet götürme gayreti içerisindeyiz” diyerek sözlerini noktaladı.  

 

 

Editör: Haber Merkezi