Düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Mehmet SERTPOLAT, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş  Şube Başkanı Sayın Yunus KARAMAN, Halk Bankası Şube Müdürü Mehmet Baran YILMAZ, Şehit Ailelerimiz ve Müdürlüğümüz personeli katıldı.



İl Müdürümüz Mehmet SERTPOLAT konuşmasında; Bizlerin şehit aileleri ve devlet olarak çok büyük bir aile olduğumuzu, şehitlerimizin bizlere emaneti olan Ailelerimizin devletimizin her zaman yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini, bugün takdim edilen bilgisayarların çocuklarımızın eğitim hayatında başarı getirmesini temenni ettiğini belirterek, şehitlerimize ve ailelerimize minnet ve şükranlarını sundu. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü SERTPOLAT, 2016 yılında hizmete giren Merkez Huzurevinin adı Kahramanmaraş Valisi Vahdettin ÖZKAN’ın talimatıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına isim değişikliği sunulmuş ve İl Müdürlüğümüze bağlı Huzurevinin adı bir Şehidimizin adını alarak, Şehit Hakan DUYĞAL Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olarak değiştirildiğini belirtti.



Yalnız Değilsiniz Türkiye’nin En Büyük Ailesi Projesi kapsamında, 2015 yılında şehit çocuklarımıza tablet bilgisayar hediye edilmişti. Bu yılda, aynı projenin devamında Sayın Cumhurbaşkanımızın Eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi  ve Sayın Bakanımız Fatma Betül SAYAN KAYA’nın katılımıyla, Halk Bankası Sponsorluğunda Şehit Çocuklarına 8 Aralık 2016 günü Ankara’da Dizüstü Bilgisayar hediye takdim töreni yapıldı.


Editör: Haber Merkezi