Voleybol Takımı öğrencileri galibiyetlerinin sevincini, Başkan Bozdağ'ı  makamında ziyaret edip teşekkürlerini sunarak kutladılar. 

Kendisini ziyarete gelen idareci ve öğrencilerini makamında kabul eden Başkan Yakup Hamdi Bozdağ  “Belediye olarak eğitim-öğretime her fırsatta destek verdik vermeye de devam edeceğiz. Eğitimde olduğu gibi sportif alanda da  Pazarcık ilçemizin  adını duyuran Yatılı Bölge Ortaokulu idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. İnanıyorum ki  Mersin'de  yapılacak müsabakalarda da en iyi başarıyı yakalayarak hem  Kahramanmaraş'ı  hem de  Pazarcık İlçemizi  en iyi şekilde temsil edeceklerdir.” diyerek öğrencilerin sevinçlerini paylaştı.

son olarak konuşmasına şu şekilde devam eden  Başkan yakup hamdi Bozdağ, "Okul öğrencilerimizin kahramanmaraş'ta yaptıkları maçtan galip olarak ayrılmaları bizleri çok memnun etti. Şampiyon olma başarısını gösteren Pazarcık YBO, 11-14 Şubat 2016 tarihlerinde Mersin Anamur’da yapılacak olan bölge müsabakalarına katılacak aynı başarıyı burada gösterirler   Kahramanmaraş'ta gösterdikleri başarılarıyla göz dolduran  öğrencilerimiz Ziraat Bankası voleybol alt yapı takımına seçilmiş ve smaçörlerimizden Enes YILMAZ ve Soner UNCUER  21 Ocakta yapılacak olan milli takım seçmelerine katılacaklar bizlerde Pazarcık belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız diyerek sözlerine son verdi. 

Editör: Haber Merkezi