Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması ile birlikte kurulan KASKİ Genel Müdürlüğü. Büyükşehir Belediye Başkanı M. Fatih ERKOÇ’un da desteği ve direktifleriyle hem kurumun iç işleyişine yönelik hem de vatandaş odaklı hizmet üretme yönünde birçok yeniliklere imza atarak kurumsallaşma ve halka hizmet yolunda büyük adımlar atarak çalışmalarına devam ediyor.

KASKİ Genel Müdür Vekili Mustafa UZUNLAR tarafından yapılan açıklamada; Genel Müdürlüğümüz tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına devreye alınan KASKİ Online Ödeme sisteminin aktif olarak kullanıldığı ve bu kullanımın gün geçtikçe arttığı belirtildi. Örneğin haziran ve temmuz aylarında www.maraskaski.gov.tr web sitesi üzerinden hizmet veren KASKİ Online Ödeme sisteminin işlem hacmi önceki aylara göre %46,7 oranında arttı.

Ayrıca KASKİ Genel Müdürlüğünce tahakkuk edilen su faturalarını vatandaşlar  kurum veznelerinden, PTT Şube ve acentelerinden, anlaşmalı olunan Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Yapı Kredi Bankası, Kuveyt Türk Bankası, Finans Bank ve Aktif Bankalarından otomatik ödeme talimatı vererek veya internet bankacılığı üzerinden yapabilir.
Editör: Haber Merkezi