Vali Özkan'ın mesajı şöyle;

"30 Ağustos Zaferi; tüm imkânsızlıklara ve zor şartlara rağmen Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden emperyalist güçler karşısında Türk milletinin ve Anadolu insanının şanlı direnişinin, esarete boyun eğmeyeceğinin ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğinin en açık şekilde gösterildiği bir zaferdir.

O gün vatanın birliği ve milletin bağımsızlığı için mücadele eden aziz milletimiz, aynı ruhla 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY tarafından yapılan terörist saldırı karşısında da dik duruşu, silahlara, uçaklara ve tanklara göğüs gerişi ile o milli ruhumuzu ve birlikteliğimizi bir kez daha ispatlamış, Türkiye bölünemez, kutuplaştırılamaz, demokrasisinden ve bağımsızlığından asla taviz verilemez mesajını tüm dünyaya vermiştir.

Vatanın birliği ve milletin bağımsızlığı uğruna verilen bu zorlu mücadelenin kazanıldığı anlamlı zaferin 94. Yıldönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, FETÖ, PKK ve DAİŞ gibi bölücü, yıkıcı terörist saldırıları sonucu cennet-i alaya uğurladığımız şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz."
Editör: Haber Merkezi