Vali Özkan mesajında, “Bu cennet vatan, tarih boyunca bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüz uğruna mücadeleler veren aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş, gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını ve hür yaşamasını sağlamıştır.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal emaneti olan cennet vatanımızı, FETÖ, PKK, DAİŞ gibi terör örgütlerine karşı aynı ruh ve anlayışla koruduğumuzu, ülkenin birliğinden, bağımsızlığından ve demokrasisinden asla taviz vermeyeceğimizi yekvücut olarak tüm dünyaya bir kez daha gösterdik.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ahirete intikal etmiş kahraman gazilerimizi, FETÖ, PKK ve DAİŞ gibi terör saldırısı sonucu cennet-i alaya uğurladığımız şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi