Romanlarında ustaca kullandığı kelimelerle tüm aşıkların duygularına tercüman olan ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri'nde düzenlenen imza günü etkinliklerinde okurlarıyla buluştu. 

OKURLARI İMZA İÇİN KUYRUK OLUŞTURDU 
Kaliteli ve ferah alışveriş ortamının yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklerle Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ın çekim merkezi haline gelen Piazza AVM'ler, aşk romanlarının ünlü yazarı Kahraman Tazeoğlu'nun imza günü etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Ünlü yazarın okurları, kitaplarını imzalatabilmek için saatler öncesinden AVM'lere akın etti. Ünlü yazar, imza günü etkinliklerinde, kendine has tarzını devam ettirdiği yeni kitabı "Aşkla Kal"ı, okurları için imzaladı.

İmza almak için uzun kuyruk oluşturan okurlarının yoğun ilgisi karşısında mutluluğunu gizlemeyen Tazeoğlu, onlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.



MÜDAVİMLERİ DE YALNIZ BIRAKMADI 
Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfa'daki etkinlikte hoş bir sürprizle de karşılaştı. Ünlü yazarın genç bir hayranı, 2014 yılında yine Piazza'da düzenlenen imza gününde imzalattığı gömleğini tekrar getirerek, Tazeoğlu'na bir defa daha imzalattı. Ünlü yazar, tekerlekli sandalyeyle etkinlik alanına gelen, ancak kalabalık nedeniyle yaklaşamayan genç hayranının yanına giderek, kitabını imzaladı. Tazeoğlu, yakından ilgilendiği engelli okuruyla bir süre sohbet etti.

Son kitabı "Aşkla Kal"ın, genç ve güzel dalgıç bir kızın dünya rekoruna hazırlanma evresinde başından geçen trajik bir olayı ve sonrasında yaşadığı büyük aşkı anlattığını belirten Kahraman Tazeoğlu, "Aşkla Kal, benim son çocuğum. Bu kitap ile aşkın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunun bir kere daha altını çizmek istedim" dedi. 
Editör: Haber Merkezi