Ülkü Ocaklı gençler sonuçların açıklanmasının ardından soluğu Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış’ın makamında aldı. 

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanan Mert Akgöz ve Ali Yılmaz Bilici, Erzurum Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanan Şule Kaya, Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanan Miraç Doğantekin sevinçlerini paylaşmak için İl Ocak Bsaşkanı Kayış’ın misafiri oldular. 

Büyük bir fedakârlık göstererek öğrencilerin hepsinin istediği bölüm ve Üniversitelere yerleştiğini belirten İl Ocak Başkanı Kayış öğrencilere ‘Fırat soylular, inanıyorum ki hepiniz bozuk düzene adil olma yolundasınız’ ifadelerini kullandı. 

İl Ocak Başkanı Kayış, Ülkü Ocaklarının üniversite adayı öğrencilerine özel olarak hazırladığı ‘Türk Gençliğine Rehberlik Hizmeti’ programından yararlanarak istedikleri bölüm ve Üniversitelere yerleşen öğrencilerin başarısından gurur duyduklarını ifade etti. 



İl Ocak Başkanı Hüseyin Kayış yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Türkiye nüfus itibariyle genç ve dinamik bir toplum özelliğine sahiptir. Bu durum Ülkü Ocakları’nın taşıdığı sorumluluğu bir kat daha artırmaktadır. Türk milletinin evlatları, Türk devletinin geleceğini şekillendirmede en etkili faktördür. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk bu sebepten hareketle “Gençliğe Hitabe”yi ortaya koyarak istikbali gençlerin omuzlarına yüklemiştir. “Bütün ümidim gençliktedir” diyen Ulu Önder bu görevi üstlenen gençliğe ne kadar güvendiğini de ortaya koymuştur. Atatürk’ün övgüyle bahsetmiş olduğu o gençlik şimdi Ülkü Ocakları’nın çatısı altında Türk milletinin rehberi olmaya namzettir. Başarılarınızın devamını diliyorum. “ 

Hüseyin Kayış gerçekleştirilen ziyaretin ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz beyefendinin göndermiş olduğu kitapları öğrencilere hediye etti. 
Editör: Haber Merkezi