Güzelbulut Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güzelbulut, umrecilere yaptığı konuşmada: Pasaportlarımız hazır, 16 Ocak 2018 Salı günü saat 10 00 da Kahramanmaraş havalanında olacak şekli ile gelinmesi ile uçağımız saatinde kalkacak ve güzel bir umre ziyareti yaparak 5 Şubat 2018 pazartesi günü sabah Cidde den Kahramanmaraş’a geleceğiz..

Medine hava alanında 4 otobüs olacağız ve 4 ayrı gurup yaptık, oda yerleşimi de denk geldi her otobüs deki gurup da bulunan arkadaşları aynı odaya yazdık.. Kafilemizde hocalarımız tecrübeli ekibimiz bulunmakta, kafile başkanı olarak Ömer Faruk Şirikci, hocamız ki hac ve umrede beraberiz, her otobüs de din görevlisi hocalarımız var ,  Gurup hocaları : İbrahim Selci hocam, , Celal  Güngör   hocam , Mehmet Dobaoğlu, Hacı Doğan hocam, gazeteci Bekir Doğan, fotoğraf ve haberleri ile bizlerle beraber geliyor..

Güzel bir umre ziyareti yaparak ülkemize inşallah huzur içinde döneceğiz,” dedi.

Ömer Faruk Şirikci hocam ise : Umre ‘nin iki farzı, iki vacibi var, diyerek başladığı sözlerine umre yapmayı ve Medine ve Mekke ziyaretimiz hakkında güzel bir konuşma yaparak umre gurubunu bilgilendirdi.

16 Ocak 2018 günü Kahramanmaraş’tan Medine’ye gidecek olan ilk özel Uçakla umre yapacak şanslı Kahramanmaraşlıları umre heyecanı sardığını gördük..

Mart 2018 de de özel bir uçak yapmak için çalıştıklarını ifade eden Güzelbulut: “ Birlik ve beraberlik içinde olursak, Gaziantep, Adana, İstanbul’a gitmemize gerek yok, Kahramanmaraş’tan direk Medine veya Mekkeye gidip gele biliriz ilk turumuzu yapıyoruz hayırlı olsun,” dedi.
Editör: Haber Merkezi