Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış, Onikişubat Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek, Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Tufan ve Türk Eğitim Sen 1. Nolu Şube Başkanı Ziya Yenipınar tarafından kursiyerlere başarı belgeleri takdim edildi.

 

Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış yaptığı açıklamada; “Yaratan Rabbinin adıyla oku! Ayetinin gereğini yerine getirmeye çalışıyor, çocuklarımızı her alanda eğitime teşvik etmeye özen gösteriyoruz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza okuyan bir gençlik olmanın yanısıra imanlı ve ihlaslı olmaları gerektiğinide anlatmaya gayret ediyoruz. İnanıyoruz ki gönüllerinde Allah ve Vatan sevgisiyle büyüyen bu çocuklar eğitimde çağ atlayarak ilim, irfan ve ahlak abidesi olduklarını göstereceklerdir. “Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğretendir” buyuran Efendimizin(s.a.v.) Hadis-i Şerif’lerine mazhar olan kıymetli kardeşlerimi kutluyor, başta Ülkü Ocakları Onikişubat İlçe Başkanımız Ertuğrul Tiyek Beyefendi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

 

Onikişubat Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığında düzenlenen törene, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış,  Ülkü Ocakları Onikişubat İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek, Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Tufan, Türk Eğitim Sen 1. Nolu Şube Başkanı Ziya Yenipınar ve kurs öğrencilerinin aileleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi