Cuma namazına müteakip Cumhuriyet Bulvarı İl Müftülüğü Karşısında gerçekleşen açılışta konuşan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış; “Bildiğiniz üzere 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası’dır. ‘Yerli malı yurdun malı, bunu herkes kullanmalı’ sloganıyla büyüyen çocuklar olarak düzenlediğimiz bu kermesi 100. Yıldönümünde Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in anısına atfettik. Başbuğ Alparslan Türkeş yılı olması münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz bir dizi etkinliklerimizden bir yenisi olan bu kermesimizden sonra 23 Aralık Cumartesi günü ‘Başbuğ Alparslan Türkeş Konferansı’ ile devam edeceğiz. Bugün burada bizlerle olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.



Kermes programının açılışına MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Mehmet Kaba, Ülkü Ocakları Onikişubat İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek, Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Tufan, Türk Eğitim Sen 1. Nolu  Şube Başkanı Ziya Yenipınar, Türk Sağlık Sen Başkan Yardımcısı Mesut Uzun, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.



Yerli Malı Haftası olması münasebetiyle 100. Doğum Yıldönümünde Başbuğ Alparslan Türkeş anısına Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığının Cumhuriyet Bulvarı İl Müftülüğü Karşısında düzenlediği “Dayanışma Kermesi” 17 Aralık Pazar günü akşam 17:00’de sona erecektir.
Editör: Haber Merkezi