Kahramanmaraş Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden teknik ve mühendislerden oluşan iki ekip, İstanbul’da düzenlenen çalıştaya ve fuara katıldılar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Akıllı Ulaşım Sistemleri çalıştayına katılan grup, trafik sistemlerinde son yaşanan gelişmelere ve yeniliklere ilişkin bilgiler aldılar.

İstanbul’da düzenlenen İntertraffic Fuarı’nı gezen diğer ekip ise özellikle trafik sistemleri üzerine geliştirilen en son teknolojik ürünleri ve sistemleri yakından inceleme fırsatı buldular.

Trafik sistemlerinde yaşanan son gelişmeleri Kahramanmaraş’a entegrasyonu konusunda incelemelerde bulunan ekipler aynı zamanda insanlarla birebir görüşerek fikir ve bilgi  alışverişinde bulundular.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aktaran Ulaşım Hizmetleri Müdürü Telat Özdemir; “Birimimizde görevli teknik personel ve mühendis arkadaşlarımız bu tür fuarları ve gelişmeleri yakından takip etmekteler. Buradaki amacımız trafik sistemlerinde yaşanan son gelişmeleri ve yeni ürünleri bir an önce halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bu tür uygulamaların gerek şehrimiz adına gerekse personellerimiz adına olumlu yansımaları olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.



Editör: Haber Merkezi