Kurban Bayramı ile ilgili koordinasyon için düzenlenen toplantıya muhtarların yanı sıra birim amirleri de katıldı. Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda özellikle Kurban Bayramı öncesinde yaşanabilecek hayvan hırsızlıkları, dolandırıcılık olayları ve kurban derileri ile ilgili yapılacak çalışmalar konuşuldu. Birim amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlar bayram öncesi kendi köy ve mahallelerinde yürütülecek çalışmalarla ilgili taleplerini aktardı.



Kurban Bayramı öncesinde istişare toplantısı yaptıklarını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş;

Kurban bayramı öncesi ilçemizin her bölgesinde tedbirler alınacak, halkımız rahat, temiz ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturulacak. Bayram tatili süresince gerekli tüm önlemler alınacak ve  belediye olarak zorunlu hizmetler tatil süresince yerine getirilecek.



Katılımcıların yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutlayan Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, "Bayramın ön hazırlık kısmında ve bayram süresince huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Kurban Bayramı ile ilgili değişik tedbirler elbette ki alınması gerekiyor. Kurban kesim yerleri, kurban kesiminde alınacak hijyen tedbirleri konusunda çalışmalar yürütülüyor. Tabii işin bir yönü de kurban derilerinin toplanmasıyla ilgili, Muhtarlar olarak sizlere de görev yaptığınız yerlerde kurban derilerinin toplanmasında katkı sağlamanızı bekliyoruz." şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi