02-23 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Türkoğlu İlçesinin 44 mahallelerinde gerçekleştirilen sünnet şölenlerinde yaklaşık 300 çocuk Belediye tarafından sünnet ettirildi. Sünnet olan çocuklara erkeklik belgelerinin yanı sıra çeşitli hediyelerde verildi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yaptığı konuşmasında; “Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak çocuklarımızı Uzman Doktorlarımız tarafından Sağlıklı ve hijyenik ortamlara sünnet ettiriyor, erkekliğe ilk adımlarını atmalarına yardımcı oluyoruz. Bu mutlu günlerinde bütün çocuklarımızın yanındayız. Bundan sonrada belediye olarak aynı sosyal sorumluluk içeren çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.



Yeşilyöre mahalle muhtarı Mehmet kızıl ise konuşmasında; Önceden çocuklarımızı sağlıklı olmayan durumlarda ve koşullarda sünnet ediyorlardı ama artık daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda sünnetler yapılıyor. Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a, Uzman Doktor Murat Çavdar’a, Türkoğlu Belediyesi personelleri ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 
Editör: Haber Merkezi