İftar yemeğinde konuşan Türkoğlu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “İçinde bulunduğumuz ramazan ayı münasebetiyle iftar programı düzenledik. Ramazan ayının güzelliklerini yaşarken bir araya gelelim diye düşündük. 



‘SANAYİ BÖLGEMİZDE FABRİKALAR AÇILDI’ 
Organize Sanayi Bölgesinde şuan itibariyle altyapı hizmetlerinin bittiğini belirten Başkan Okumuş’ konuşmasına Doğalgaz çalışması için uğraşıyoruz. Ruhsat başvurularıyla ilgili bir arkadaşımız dışında bütün müteşebbislerimizin başvurusu tamam. Şuanda OSB içerisinde Şirikçiler tekstil fabrikası açıldı. Oknal tamamlandı. Diğer fabrikalarımızda ise şuan yapım aşamasında. İnşallah geri kalan müteşebbislerimizde bir an evvel yatırımlarına başlarsa, Türkoğlu’nun yatırımlara ihtiyacı var. Bu yatırımlarda çalışacak işsiz personellerin,  işçilerin çalışabileceği fabrikalar lazım bunun için de hızlı bir şekilde yatırıma başlamamız lazım diyerek konuştu ve şu sözlerle devam etti;.
 


‘METROPOL İLÇE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR’ 
Değerli arkadaşlar Türkoğlu- Kahramanmaraş’ımızın, Onikişubat ve Dulkadiroğlu metropol ilçelerinden son dört- beş yılda büyük bir atılım içerisinde, özellikle son iki yılda Türkoğlu’muza, gerek hükümetimizin, gerek büyükşehir Belediyemizin gerekse de, Türkoğlu belediyemizle birlikte saygı değer iş adamlarımızın yatırımları 1 milyarın üzerinde bir yatırıma kavuştu. Bu bizim için çok övünç meselesi olan bir konu, diyerek konuştu. 
Editör: Haber Merkezi