Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde verilen iftar yemeğine Kaymakam Serdar Kartal, Garnizon Komutanı Ahmet Ziya Çelik, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Okunan Kur’anı Kerim’in ardından İlçe Emekli Müftüsü Bilal Bolat tarafından iftar duası yapıldı. Hep birlikte oruçlar açıldı, iftar edildi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Okumuş;” İlçemizdeki ramazan etkinliklerimiz devam ediyor. Bugün düzenlediğimiz ramazan paket programız Türkoğlu’ndaki Daire Müdürlerimiz, 44 Mahalle Muhtarımızla Beyoğlu Mahallemizdeki spor tesisimizde iftar programını şuanda gerçekleştiriyoruz. Paket programda iftarla birlikte futbol maçımız, devamında yüzme, sohbet etkinlikleri ve sahurda da sahur etkinliğiyle bitti. Burada amacımız yılda bir defa da olsa da Türkoğlu’ndaki bürokrat arkadaşlar, Sayın Kaymakamım, Adliyedeki Hakim ve Savcı arkadaşlarımız, daire müdürlerimiz ve mahallerimizdeki insanların hızlı bir şekilde ulaşabilecekleri muhtarlarımızla güzel bir kaynaşma ortamı sağlamak.

Akşam iftardan sahura kadar güzel bir etkinlik. Daha önceden yetim ailelerimize, şehit ailelerimize ve Türkoğlu’muzdaki büyük bir katılımla vatandaşlarımıza iftar yemeği vermiştik. Ramazanın Türkoğlu’muza  birlik beraberlik kazandırmasını diliyorum, aynı zamanda Kahramanmaraş’ımıza, yurdumuza ramazanın birlik beraberlik getirmesini canı gönülden diliyorum.” dedi. 

Katılımcılar Başkan  Osman Okumuş'un ramazan paketi programında bir araya gelmesi ile sahura kadar futbol, havuz sporları ve çeşitli sporlar yaptılar.  

Editör: Haber Merkezi