Bugüne kadar sosyal ve kültürel belediyeciliğin birbirinden farklı örneklerini hayata geçiren Türkoğlu Belediyesi, şimdi de Nikah Sarayı ve Düğün Salonu yapımına başlayarak evlenecek gençlere de ‘Nikah Paketi’ kampanyası müjdesini verdi..

Türkoğlu Belediyesi Nikah sarayının inşaatını yerinde inceleyerek evlenecek gençlere de Nikah Paketi müjdesini verdi. Belediye Başkanı Osman Okumuş,  konuşmasında; ”ilçemizde yaklaşık 650-700 civarında gencimiz evlenmekte, ilçemizde böyle bir hizmet açığımız vardı, şuanda ise belediyemiz adına ‘Nikah Sarayı ve Düğün Salonu’ yaptırıyoruz. Şuan iç mimar arkadaşlar çalışmalarını sürdürmekte. Bir aya kadar burayı ilçe halkımızın hizmetine sunacağız burası yaklaşık bin, bin iki yüz (1000-1200) kişilik olacak.

Sosyal belediyecilik alanında bir marka olan Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı ve Düğün salonu alanında da güzel bir hizmet sunacaktır. Daha önceki kampanyalarımızda ‘Hoş Geldin Bebek’ kampanyası ile başlamıştık, sonra eğitim öğretim gören birinci sınıf öğrencilerimize eğitim seti vermiştik şuanda da yeni evlenen çiftlerimize ‘Nikah Paketi’ düşünüyoruz ve bununla birlikte hayatlarının dönüm noktası olan evliliklerini burada güzel modern bir şekilde yapacaklar. Bunun yanında onbir (11) yıldır devam eden doğumdan sonra erkek çocukların sünnet şölenlerini yapıyorduk.Yani belediyemiz doğumdan ölüme kadar halkımızın hizmetinde” dedi.

Editör: Haber Merkezi