Okumuş ziyarette yaptığı açıklamada yakınen tanıdığım hem dostluğuna hem de insanlığına son derece güvendiğim Mutlu Kardeşime bu kutlu yolda başarılar diliyorum demiştir. Mutlu KAYA’da Türkoğlu’nun çehresini değiştirme adına gecesini gündüzüne katan Başkan Okumuş’u başarılı çalışmalarından dolayı kutlamıştır.

SİVİL TOPLUM ZİYARETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM

Sivil toplum örgütlerine ziyaretlerine ara vermeden devam Mutlu KAYA Hak-İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmiştir. Ziyerette konuşan ÇINAR Rabbim çıkmış olduğunuz bu yolda mutlu sona ulaştırır diyerek sivil toplum örgütleri olarak bizler sizi sonuna kadar destekliyoruz demiştir. Yoğun çalışmalarının ödülü olarak Genel Başkan Yardımcılığına kadar ilerleyen kardeşimiz Mutlu KAYA sonuna kadar desteklediklerini ve kendisine bu yolda başarılar dilemiştir. Bugün Hak-İş Başkanımız ve yönetimini ziyaret ettiklerini belirten KAYA evimiz gibi gördüğümüz buraya gelerek Sayın başkanımı ve yönetimi ile olmak bizlere mutluluk vermektedir demiştir. Memur Sen’in bu günlere gelmesinde en büyük katkıyı sunan Hak İş Sendikası olduğunu belirterek biz ülke menfaatleri adına  beraber yol aldık, kamu işçisi olsun kamu çalışanı olsun onlar adına da yol aldık ve ayrıca kardeşlik adına da beraber yol aldıklarını belirterek bizleri bugün burada misafir eden Ömer Başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum demiştir.

MİLLETİMİZİN TEMSİLCİLERİ MUHTARLARIMIZLA BULUŞTUK

Onikişubat İlçesi Muhtar ve Ak Parti Mahalle Temsilcileri ile Öz Adana Lokantasında toplantı düzenlenmiştir. Yaklaşık 35 Mahallenin temsilcileri ile buluşan KAYA muhtarlara hoş geldin diyerek kendisinin de Kahramanmaraş’ta doğduğunu büyüdüğünü ve burada çalıştığını belirterek içinizden sizlerin sorunlarını en yakından bilen biri olduğunu belirtmiştir. Valinin, Hükümetin her zaman yereldeki en büyük temsilcileri olan Muhtarların önemine vurgu yapan KAYA Muhtarlar her zaman siyasilerin ve bürokratların en büyük danışmanlarıdır demiştir. İlimizin en büyük sivil toplum örgütü olan Memur-Sen de İl başkanlığı yaptığını belirten KAYA Rabbim nasip etti 750.000 üyeli Memur Sen’de Genel Başkan Yardımcılığını 3 yıldır yapıyoruz. Yine Rabbim kısmet ederse Milletvekilliği yolunda böyle bir yola girdiklerini ve desteklerini beklediklerinin belirten Mutlu KAYA, sendikacılık olur kardeşlik olur biz hep Allah rızasını gözettik ve gözetmeye devam edeceğiz demiştir. Bu buluşma da sizlerle tanışma fırsatı oldu ayrı ayrı herkese bizlere zaman ayıran tüm katılımcılara teşekkür eden Mutlu KAYA misafirlerini kapıda uğurlamıştır.

Mutlu KAYA seçim çalışmaları kapsamında Çağlayancerit ilçesini ziyaret edecektir.





Editör: Haber Merkezi