Zirve Üniversitesi  Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi hakkında bilgi  veren Kısa, ‘OSAM bulunduğu jeopolitik konumu ve kuruluşu amacıyla yalnızca Türkiye için değil dünya için stratejik öneme sahip bir merkezdir’ şeklinde konuştu.

TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Özgür Akıl, “Üniversitelerin öğrenci kulüpleri, öğretim üyeleri, üniversite çalışanları ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarında Hipnotik Hızlı Okuma, Hafıza Teknikleri ve NLP, Etkin Yöneticilik, Liderlik, İş Yaşamında Duygusal Zeka, İnsan Kaynakları Yönetimi, Etkin Takım Çalışması, Kişiler Arası İletişimin Geliştirilmesi vs. gibi eğitimleri ücretsiz olarak vermekteyiz. Bu düzenlediğimiz kursları TÜRKAV Gaziantep Şubesi sadece üyelerine, üye yakınlarına ve üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak  veriyoruz” dedi.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Zirve Üniversitesi bünyesinde elliye yakın kulüp bulunmaktadır. Kulüp organizasyonlarında öğrencilerimize Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın (TÜRKAV)  da desteğini bekliyoruz diyerek üniversiteye ziyaretlerinden dolayı TÜRKAV çalışanlarına teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi