KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Kınık’a Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Ökkeş Arslan Şerefoğlu ve Kızılay yetkilileri eşlik etti.

Türk insanının yardımseverliğini dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Tük Kızılay’ının değerli genel başkanını Kahramanmaraş’ta ve üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, Kızılay ile birçok önemli projeye birlikte imza attıklarını söyledi.

Kızılay’ın desteğiyle KSÜ bünyesinde kurulan Giysi Bankası vasıtasıyla yaklaşık 2 bin öğrenciye 6 bin 750 parça giysi yardımı yaptıklarını belirten Rektör Can, bu yıl sağlanan yeni giysilerle bu rakamı iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Rektör Can’a misafirperverliği için teşekkürlerini ifade eden Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, önümüzdeki yıllarda da KSÜ ile yürütülen başarılı çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Ziyaret kapsamında Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a Kızılay tarafından özel olarak üretilen doğal maden suyu hediye etti. Rektör Can da Genel Başkan Kınık’a Kahramanmaraş Ansiklopedisi ve oyma ceviz sandık hediye etti.

Editör: Haber Merkezi