Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1-7 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde başlatılan “Temiz Çevrem” kampanyasına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verildi.

Bu kapsamda, Arslanbey Mesire Alanında temizlik uygulaması yapıldı. Etkinliğe Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikle ilgili bir değerlendirmede bulunan Genel Sekreter İbrahim Ulaş; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın başlatmış olduğu Temiz Çevrem kampanyasına biz de destek veriyoruz. Bu kampanya kapsamında Arslanbey Mesire Alanı’nda öğrencilerimizle birlikte temizlik çalışmalarını başlattık. Çevre temizliği öyle bir güne veya bir haftaya sığdırılacak bir durum değil. Hepimizin yapması gereken ve hayatımızın bir parçası olacak bir konu olarak değerlendiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ta çevre temizliği ve çevre koruma konularında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çevre temizliğinin ilimizde en iyi şekilde devam edeceği düşüncesindeyiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi