Tebessüm-Der Başkanı Cevdet Alperen, "PKK ve IŞID başta olmak üzere hangi isim altında ve hangi amaçla olursa olsun terör yapan bütün örgütlerin başı ezilmelidir.
Biz tarihi derinliği olan bir ülkeyiz. Bizimle tarihler boyunca birçok devletler savaştı. Hiç birine boyun eğmedik.
PKK ve IŞD terör örgütlerinin arkasında bazı devletler var. Bunlar bizimle aleni olarak savaşmaktan çekiniyorlar. Onun için maşa olarak bu terör örgütlerini kullanıyorlar. Onları destekliyorlar.
PKK, ASALA Ermeni terör örgütünün isim değiştirmiş halidir. Bunu Kürt kardeşlerimiz iyi bilmeli.  Müslüman Kürtler hiçbir zaman vatanlarına ihanet etmediler. Devletin güvenlik güçlerine başkaldırmadılar. Devlete silah sıkmadılar. Kundak da ki çocukları katletmediler. Ermeniler İstiklal savaşında kundak da ki çocukları katletti. Hamile kadınların, süngü ile karnını deşti. Şimdi aynı görevi PKK yapıyor. Onun siyasi uzantısına oy verenler de aynı suçların ortağıdır.
Şimdi hakiki Müslüman Kürtlere bir vazife düşüyor. Bunlar bu PKK Ermeni örgütüne ve onun uzantısı olan malum partiye oy vermemelidir. Onları etkisiz hale getirmeliyiz. Def olup bu topraklardan ait oldukları Ermenistan’a gitsinler.
Bu vatan topraklarında başka bir devlet kurdurtmayız. Arkalarına kimi alırlarsa alsınlar. Ecdadımızın kanı ile sulanmış bu vatan topraklarını kimseye yedirmeyiz. Bu vatan toprakları üzerinde yaşamak istiyorlarsa teröre destek vermeden yaşayabilirler. Yoksa devletin şefkatli olan eli, balyoz olarak kafalarına inecektir.
Son aylarda hızını artıran terör olaylarında şehit verdiğimiz güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Cenab-ı Allah Ailelerine sabır ihsan etsin. Milletimizin başı sağ olsun.
Millet olarak bu şuurda bekliyoruz. Terörü lanetliyoruz” dedi. 
Editör: Haber Merkezi