Başkan Okumuş tarafından düzenlenen veda programına, İlçe kaymakamı Serdar Kartal, ilçe Jandarma komutanı Çağatay Anıl Yazıcı, hakim, Müjde İlhan Sevimli ile Rıdvan Uğuz, ilçe Emniyet Amiri Nevzat Poyraz ve Belediye başkan yardımcıları katıldı.



İlçe Kaymakamı Serdar Kartal programda yaptığı konuşmada;  Savcımız tayin nedeni ile ilçemizden ayrılıyor. Kendilerine Allah'tan yol açıklığı diliyorum, inşallah daha güzel yerlerde olur. Gittiği yerlerde ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.  

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise konuşmasında; Bugüne kadar birlikte çalıştığımız savcı arkadaşlarımız Belediyemizle çok güzel ilişkiler kurdular. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum, diyerek konuştu.



Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Hakkı Tospatlı ise konuşmasında; Bu çalışma zarfı süresince iyi bir diyalog içinde olduk. İstemeden bilmeden yanlışımız olduysa hakkınızı helal edin. Kaymakamım, Başkanım ve diğer arkadaşlarımı adeta birer abi gibi  kardeş gibi görüyorum, tekrarda hakkınızı helal edin diyerek konuştu.



Program sonunda ise konuşmaların ardından ilçeden ayrılan Savcı İbrahim Hakkı Tospatlı'ya  plaketleri ve hediyeleri, protokol üyelerince verildi.

Editör: Haber Merkezi