Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşının 92 yıl önce 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandığını anımsatan Mahçiçek, bu zaferle birlikte Türk milletinin esaret altına alınamayacağının tüm dünyaya kanıtlandığını ifade etti. 30 Ağustos Zafer Bayramını milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını işaret eden Mahçiçek, mesajında şunları kaydetti;

“30 Ağustos 1922’de istiklalini kazanan ülkemiz, bu gün ise istikbal mücadelesi vererek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürümektedir. Ülkemiz, her geçen gün gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi ve asırların meydana getirdiği kültürel mirasıyla hem bölgesine hem de tüm kardeş ülkelere umut ışığı olmaktadır. 
Onikişubat Belediyesi olarak bizlerde ülkemizde yaşanan bu olumlu gelişmeleri en iyi şekilde takip ederek, ilçemizi daha güzel yarınlara taşımanın gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle ‘model ilçe’ parolasıyla çıktığımız bu yolda, gece-gündüz demeden çalışmaya devam etmekteyiz. Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Paşa başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”
Editör: Haber Merkezi