Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde ortaya koydukları birlik ve beraberliği siyasi olarak da sürdürmeyi planladıklarını kaydeden Mali Müşavir Cafer Kara, geniş bir katılımla meclis üyeliği adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti Onikişubat İlçe Binasında gerçekleştirilen adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Fırat Görgel kabul etti. Görgel, partisine ve Kara’nın adaylık müracaatına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adaylık başvurusunun hayırlara vesile olmasını dileyen Görgel, bu tablonun AK Parti’nin vatandaşların gözünde her zaman umut olduğunun en güzel kanıtı olduğunu aktardı.

Adaylık başvurusu sonrasında kısa bir konuşma yapan Cafer Kara ise şunları söyledi: “Sevgili dostlar, kıymetli misafirler, bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum. Güzel Kahramanmaraş’ımıza hizmet yolunda beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, akrabalarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana, oylarımızla ve dualarımızla her zaman destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Hz. İbrahim’in ateşine ağzında su taşıyan karınca misali Sayın Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğiz. Çıkmış olduğum bu yolda bana bir görev tevdi edilirse, Kahramanmaraş’ımız için başkanlarımla birlikte gece gündüz demeden çalışacağım. Ben bu vesileyle değerli aile üyelerime ve uzaktan yakından buraya gelen tüm dostlarıma tekrardan teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi