Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek medya mensuplarıyla istişarelerde bulundu. Başkan Okay, Cemiyet Başkanı Kemal Sayın, Genel Sekreter Yönetim Kurulu Üyesi Akif Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Tuğrul, Yönetim Kurulu Üyesi Haberci Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Devrim Başer, Yönetim Kurulu Üyesi Mali İşler Başkan Yardımcısı Yorum Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kürşad Kerem Akçakale ve üyeler; Akdeniz Gazetesi sahibi Mehmet Gedemenli, Kahramanmaraş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Niyazi Kara, Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci ve Haberci Gazetesi Haber Müdürü Fatma Ulusan tarafından karşılandı. 
İstişareye önek verdiklerinin altını çizen Başkan Okay, seçim sürecinde de sıklıkla bahsettikleri istişare programlarını 10 aydır düzenli olarak yaptıklarını hatırlattı.

Toplumun nabzını tutan medya mensuplarının eleştirilerine ve önerilerine her zaman ihtiyaç duyduklarını ifade eden Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi olarak medya sektörünün kalkınması ve gelişmesi için de gereken desteği sağlayacaklarının altını çizdi.
Başkan Okay, cemiyette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana makam kapımızı ardına kadar açtık ve hem vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik hem de bize görüş ve öneri getirenleri dinledik. Bundan sonraki süreçte de bu sistemi aynen devam ettireceğiz. Toplumun tüm kesimiyle istişare edeceğimizi seçim sürecinde belirtmiştik. Bu vaadimizi de en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Bugün de değerli medya mensuplarıyla bir araya geldik. Hem medyanın sorunlarını dinleyelim hem de yaptığımız ve yapacağımız projeleri değerlendirelim istedim.”


Dulkadiroğlu Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında medya mensuplarına bilgiler veren Başkan Okay, şu konuları dile getirdi: “Yaklaşık 10 aylık bir süreçte bölgemizin tespit edilen ihtiyaçlarını bir bir karşılıyoruz. Özellikle kırsal alanlarda yoğunlaştırdığımız çalışmalarımızı seçim öncesinde tamamlayarak daha büyük hizmetleri halkımızla buluşturmayı planlıyoruz. Kamuoyunun da vakıf olduğu gibi bölgemizde vatandaşımızın ayağı çamura değmez hale geldi. 101 mahallemizin tüm sorularını çözüme kavuşturarak Dulkadiroğlu’nu sorunsuz mahalleleri olan bir belediye yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada bizlere ileteceğiniz görüş ve öneriler çok önemlidir.”
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’da ziyarette yaptığı konuşmada memnuniyetini dile getirdi. Medya mensupları olarak Başkan Okay’ın istişareci kimliğini olumlu bulduklarını kaydeden Sayın, gazetelerin ve gazetecilerin sorunlarını dile getirdi.
İstişare sohbetiyle devam eden toplantının sonunda Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle Başkan Okay hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi