Hafta sonu şehir merkezinde termometreler 40 dereceyi gösterirken aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar merkeze en yakın mesire alanlarına koştu. Yedikuyular yolu üzerinde bulunan Dulkadiroğlu Belediyesi Mesire Alanı’da adeta doldu taştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mesire alanında çocuklar oyun parkında eğlenirken, büyüklerde çardak ve yeşil alanların tadını çıkardı.


Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgesine kazandırdığı bu güzel hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.




Belediye Başkanı Necati Okay’da mesire alanına gösterilen ilgiyle hedefledikleri hizmet amacına ulaştıklarını söyledi. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bölgemizin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi olan Mesire alanı konusunda geçtiğimiz yıl bir çalışma yaptık. Yeşil Tepe Mahallemizde bulunan alanı ormandan devralarak bu alana güzel bir mesire alanı inşa ettik. İlk etap çalışmalarını tamamladığımız mesire alanımıza vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyorlar. Özellikle havaların ısınmasıyla serin bir ortam sağlayan mesire alanımız bu aralar çok daha yoğun durumda. Özellikle hafta sonları çok yoğun bir talep var. Bu ilgi bizi çok mutlu ediyor. Yeni çalışmalar için bizi adeta teşvik etmektedir. Ben vatandaşlarımıza bu güzel ortamda iyi vakit geçirmelerini diliyorum.”

 





Editör: Haber Merkezi