Aynı zamanda AK Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı olan Avukat M. Necmeddin Sertpolat bunun yanında birçok Sivil Toplum Kuruluşunda da görev alıyor.

Dört yıllık  avukat olan Sertpolat'ın, Hukuk Bürosu açılışına yoğun katılım oldu.

Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Metin Doğan, Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Debgici, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay, 24.Dönem Milletvekili Sıtkı Güvenç'in (il dışında olması nedeniyle)eşi Dt. Adile Güvenç ve İHH, İlim Yayma Cemiyeti, Tügva, Ülfet Vakfı, Saçaklızade Vakfı, Yedi Kıta gibi Sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve iş adamları ile çok sayıda Avukat meslektaşının yalnız bırakmadığı görüldü.

Aynı zamanda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat 'ın oğlu olan genç avukata mesleğinde başarılar diliyoruz.



Editör: Haber Merkezi