Onikişubat Belediyesi ilçedeki sosyal yaşam alanlarını zenginleştirmeye devam ediyor. Şehit Abdullah Çavuş ve Selçuklu Mahallelerine yapılan 2 adet sentetik buz pisti Onikişubatlı çocukların hizmetine sunuldu.

Her biri 500 metrekare kapalı alana sahip buz pistleri toplamda 500 bin TL’ye mal olurken, haftanın 7 günü sabah saat 09.00 ila gece 23.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’nde hizmete sunulan buz pistini ziyaret ederek çocuklarla buluşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, tüm gençlerden buz pateni öğrenmelerini istedi. 
Ziyarette konuşan Grup Başkanvekili Ünal, 13 yılda hem Türkiye’de hem de Kahramanmaraş’ta büyük eserler bıraktıklarını söyledi. Bu ziyaretle açılan tesisleri tanıtıp, gençlerin dikkatini çekmeyi amaçladıklarını ifade eden Ünal, “Bugün burada çocuklarımız için yapılmış ve hizmete açılmış, bizimde ziyaretimizle toplumun dikkatini çekmesini istediğimiz bu tesisin, dikkate değer bir şekilde tanıtılmasını amaçladık. Kahramanmaraş’ın diğer semtlerinde yaşayan çocuklarımızın burayı tanıması açısından bu ziyareti oldukça önemsiyorum. Çocuklarımızın birçoğunun buz pateni var ve onlarla kayıyorlar. Onlar için çok büyük bir keyif ve mutluluk bu mutluluğu onlara yaşatan Onikişubat Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. 



“Bizim belediyecilik anlayışımız Recep Tayyip Erdoğan belediyecilik anlayışıdır” diyen Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde her türlü imkânsızlık, kısıtlama, baskı vardı. Hatırlarsanız İstanbul bir çöp, hava kirliliği şehriydi. Haliç koku içerisinde çamuru çukuruyla anılan bir şehirdi.  3 yıl gibi kısa bir sürede Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlığı’nda da diğerleri gibi olmadığını farklı bir Belediye Başkanı olduğunu gösterdi. 3 yılda da İstanbul’u çöpten çukurdan, çamurdan kurtardı. İstanbul’un havasını suyunu temizledi ve temiz bir şehir haline getirdi. Belediyeciliğin temel amacı insanı şehrinde, belediyesinde, mahallesinde, sokağında, evinde mutlu etmek ve huzuru vermektir. Bizim belediyeciliğimiz doğumdan ölüme kadar her anında vatandaşın yanında olmaktır. Hayatınız her aşamasında yanınızda olmaya devam edeceğiz.”



Ziyarette konuşan Başkan Mahçiçek ise farkındalık oluşturmak amacıyla tesisi gezdiklerini ifade ederek, “Yaptığımız hizmetler burada yaşayan insanların sosyo-ekonomik yapısı ile örtüşen tesislerdir. Hep birlikte farkındalık yarattığına inandığımız bu tesisin gezilmesini-görülmesini hep birlikte yaptık. Tesisimizin hayırlı olmasını, çocuklarımızın burada keyif dolu dakikalar geçirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Havva Ece Saygaz ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyaret renkli görüntülere sahne oldu. 



Editör: Haber Merkezi