Onikişubat ilçesine bağlı Ağcalı mahallesindeki seçim sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından kabul ve tebrik edildiklerini söyleyen çiçeği burnundaki muhtar Mehmet Kala, 20 yıl bu mahallede oturduğunu, mahallenin sorunlarını bildiğini söyledi.

Yaklaşık 750 kişiden oluşan mahalle sakinlerine yemek ziyafeti çeken Muhtar Mehmet Kala, “Seçimlere 8 aday ile girdik, kısmet bizimmiş. Diğer aday olan arkadaşlarımız da hizmet etmek için bu yarışa girmişlerdi.  Ancak halkımızın tercih ve teveccühü bizden yana oldu. Mahalle sakinlerime teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLEMİN SORUNLARINI BİLİYORUM

Yemek öncesi ve arada okunan Kur’an-ı Kerim ardından basın mensuplarına açıklama yapan ve kendisine destek veren bazı mahalle muhtarı meslektaşları için de, “Arkadaşlarımız bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar, destek verdiler, geldikleri için çok mutluyum” diye konuştu.

Kala, hizmeti kendisine şiara edindiği için aday olduğunu belirterek, son olarak şunları söyledi; “Artık bir mahallenin muhtarıyım. Ve mahallemin sorunlarını da çok iyi biliyorum. Kaldı ki 20 yıldır bu mahallede ikamet etmekteyim. Bu saatten sonra gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç, gerekse Onikişubat ilçe belediye başkanımız sayın Hanefi Mahçiçek’in direktifleri doğrultusunda hareket ederek, mahalle halkına yararlı olmak istiyorum”

GÜRBAK VE ARSLANHAN; ‘HAYIRLI OLSUN!’

Ağcalı Mahallesinde verilen yemeğe iştirak eden ve yeni seçilen arkadaşlarını yalanız bırakmayan muhtarlar arasında bulunan Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak ve Kanuni Mahallesi Muhtarı Arslanhan, arkadaşı ve meslektaşı Kala’yı tebrik ederek, başarılı olacağına dair duygularını belirtirken, “Arkadaşımız Mehmet Kala’nın mahallesine ve şehrimize yararlı hizmetler vereceğine inanıyoruz’ ifadesini kullandılar, her zaman kendisine yardımcı ve destek olacakları sözünü verdiler.

Muhtar Kala’yı bu mutlu gününde yalnız bırakmayanlar arasında, AK Parti Oinikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, milletvekili İmran Kılıç, MHP Onikişubat ilçe başkanı Mehmet Şeker, siyasetin önemli ismi Mustafa Evliya ve çok sayıda muhtar da hazır bulundular. 



Editör: Haber Merkezi