Şato Restoran’da düzenlenen yemek sırasında SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu ile birlikte masaları dolaşarak konuklarına hoş geldiniz diyen ve Ramazanlarını kutlayan Adil Sani Konukoğlu, çalışanlarla iftar yemeği uygulamasının 1904 yılından bu yana Konukoğlu Ailesinin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.
 


Konukoğlu, SANKO’nun tüm çalışanlarının aile olduğuna dikkati çekerek, “Paylaşmak mutluluktur anlayışı ile düzenlediğimiz yemeğimize, eş ve çocuklarınızla katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Terör olaylarında şehit olanlara rahmet, yaralananlara acil şifa dileyen Konukoğlu, “Memleketimizin başındaki bu terör olaylarını yapanları ve onlara destek verenleri lanetliyorum. Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin, başımızdaki tüm belaları tez zamanda def eylesin” ifadelerini kullandı.  



Sanko Holding üst düzey yöneticisi Faruk Kolukısa, TEKSİF Gaziantep Şube Başkanı Nuri Bay, Sanko Tekstil Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Sanko Holding Güvenlik Genel Müdürü Şendoğan Atmaca, Personel Direktörü Gündüz Taşkın, Satın Alma Müdürü Mehmet Gökay Aydın, Sanko Tekstil Yönetim Kurulu Asistanı Ahmet Gökhan Aydın, Sanko Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Gülnur Emre ve Sanko Tekstil İşletmeleri çalışanlarının da katıldığı iftar yemeğinde, kurumda 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri gören yapanlara, kristal içerisine fotoğrafları işlenerek hazırlanan plaket ve altın armağan edildi. Yapılan çekilişte şanslı çalışanlara altın ve armağanlar verildi. 
Editör: Haber Merkezi