İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 14-15-16 Nisan 2016 tarihlerinde, Şanlıurfa Topçu Meydanı’nda düzenlenen fuara çok sayıda öğrenci, eğitimci ve veli ilgi gösteriyor.

Fuarın açılışını gerçekleştiren Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, SANKO Üniversitesi standını ziyaret ederek, üniversite hakkında bilgiler aldı. 

SANKO Üniversitesi standı fuarda yoğun ilgi görürken, görevliler ziyaretçilerle üniversite ile ilgili bilgiler paylaşılarak, sınava girmek için hazırlıklarını sürdüren öğrencilerin meslek seçimi konusundaki sorularını yanıtlıyorlar.



Tematik tıp üniversitesi olan SANKO Üniversitesi standında, özellikle tıp ve sağlık bilimleri alanında eğitim almak isteyen öğrencilere bölümler, teknik altyapı, akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarla hakkında bilgiler veriliyor. 

Öğrencilere üniversiteye ilişkin çeşitli tanıtım materyalleri takdim ediliyor. SANKO Üniversitesi yetkilileri LYS öncesi öğrencileri, hem fiziki şartları, hem de üniversitelerin genel yapısını yerinde görmeleri için üniversitelerine davet ediyorlar.

SANKO ÜNİVERSİTESİ
2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp ve Hemşirelik alanlarında yüksek lisans eğitimi veriliyor

Editör: Haber Merkezi