Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, Kampanyaya, 6 Kasım 2015 ile 10 Ocak 2016 tarihleri arasında aynı gün içerisinde 75 TL ve katları alışveriş yapanların katılabildiğini söyledi.

Otomobil çekilişinin 16 Ocak 2016 tarihinde, Milli Piyango İdaresi ve Noter temsilcisi huzurunda saat yapıldığını belirten Büyükaksu, “Audi A3 Sedan kampanyasına kaydı yapılan 197 bin 950 kupon arasından gerçekleştirilen çekilişte Hasan Hüseyin Bilgin, Mehmet Tuncay Yıldırım ve Serkan Kaya otomobil kazanmıştı” dedi.

Talihlilerin düzenlenen törenle otomobillerini aldıklarını kaydeden Büyükaksu, bundan böyle de değişik kampanyalar gerçekleştireceklerine vurgu yaptı.



SANKO PARK
Gaziantep’te 2009’da hizmete giren ve bölgenin “yaşam alanı” haline gelen Sanko Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor.

“Gaziantep’in alışveriş merkezi” olan Sanko Park, kent merkezinde, 140 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 520  metrekare kiralanabilir  alanda hizmet sunuyor. Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Mars Athletic Club (MAC), Oxxo, YKM, Fabrika, Network, Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, MotherCare, Mango, Koton, Flo, B&G Store ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Sanko Park, sinemaseverleri Avşar Sinemaları’nın 1.144 kişilik 10 salonunda ağırlıyor. Gaziantep'te en büyük oyun alanına sahip olan Play Park 4.270 m² ile Sanko Park’ta çocukların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Gaziantep'in “tam kalbinde” bulunan Sanko Park’a, bu avantajı nedeniyle kentin her semtinden çok kolay ulaşılabiliyor. Sanko Park Alışveriş Merkezi, haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Editör: Haber Merkezi