Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, SANKO İş ve Tarım Makinaları Gurup Başkanı Sami Konukoğlu, Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Sanko Makina Pazarlama Genel Müdürü Orhan Aydoğan ve Sanko Makina Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı ile birlikte, Sanko Makina Ankara Yetkili Servisi Şimşek Kardeşler’i ziyaret etti. Ziyarete, Doosan Dünya Forklift Satış Direktörü Kun.H.Lee de katıldı.  
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, ziyaret sırasında yetkili servis birimlerini gezerek, her kademedeki çalışanla tanıştı ve sunulan hizmetleri inceledi. Şimşek Kardeşler Yetkili Servisi’nin işini en güzel şekilde yapmak için gereken özeni ve çabayı gösterdiğini gözlemlediğine dikkati çekerek, Şimşek Kardeşler Firması Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.
Ziyaretin ardından SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, SANKO İş ve Tarım Makinaları Gurup Başkanı Sami Konukoğlu, çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu arada, SANKO İş ve Tarım Makinaları Gurup Başkanı Sami Konukoğlu, Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Sanko Makina Pazarlama Genel Müdürü Orhan Aydoğan, Sanko Makina Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı ve Doosan Dünya Forklift Satış Direktörü Kun.H.Lee ile birlikte, Sanko Makine’nın Ankara’daki müşterilerinden Saygınlar İnşaat’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Firma sahipleri Tuncay ve İlhan Ayhan ile görüşen Konukoğlu, üstlendikleri projelerde sergiledikleri başarılı performans nedeniyle Ayhan kardeşleri kutladı.












Editör: Haber Merkezi