Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraşlı Sanatçı Ozan Hilmi Şahballı sahne alarak muhteşem bir konser sundu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve sanatçının hayranları katıldı.

Kahramanmaraş’a Gelince Dizlerimin Bağı Çözülüyor

Konserde kısa bir konuşma yapan Sanatçı Hilmi Şahballı, Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinde sahne aldığına dikkat çekerek: “O kadar ülke ve şehir gezdim ama nedense Kahramanmaraş’a gelince dizlerimin bağı çözülüyor. Çok güzel bir memleketimiz var. Bu konserin gerçekleşmesinde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güngör’den Çiçek ve Teşekkür

Konserin sonunda Sanatçı Şahballı’ya bir buket çiçek takdim ederek verdiği konserden dolayı teşekkür eden Başkan Güngör: “İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında sahne alan Kahramanmaraş’ın bir değeri olan ozanımız Sayın Hilmi Şahballı’ya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi