Reyhanlıoğlu mesajında;

"Öncelikle, ülkemizin güvenliğini ve huzurunu kendisine görev edinmiş, bu uğurda şehit olmuş tüm kahraman polislerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm mlletimize rabbim sabır ihsan eylesin.

Görevleri başında gazi olan tüm kardeşlerimizi de şükranla anıyor, hayırlı uzun ömürler diliyorum. 

Her birimizin mutlaka abisi, babası, kardeşi, eşi, yakını, tanıdığı, arkadaşı olan bir polis memuru vardır. Polis, halktan biridir, milletin içindendir, hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Vatandaşla bağı çok güçlüdür ve öyle olmaya da devam edecektir. 

Emniyet teşkilatı, güçlü türkiye’yi ayakta tutan önemli ögelerdendir. Güçlü türkiye’den rahatsızlık duyan iç ve dış unsurlar, bu durumun farkında olmuş ve emniyet teşkilatımızı ve dolayısıyla türkiye’yi bölmek istemişlerdir. 

Emniyet teşkilatı bir bütündür ve bu bütünlük ülkemizin de bütünlüğünün teminatıdır. İşte polislerimiz böylesine önemli bir oluşumun üyesidirler.  Böyle kutsal bir görevi ifa eden polislerimizin çalışma şartlarının ve özlük haklarının iyileştirilmesine hükümet olarak önem veriyoruz. Daha da iyiye gitmesi için elimizden geleni yapacağız.

Bu vesileyle emniyet teşkilatı mensuplarının 4-10 nisan polis haftası’nı ve emniyet teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. allah emniyet güçlerimize zeval vermesin." Dedi.
Editör: Haber Merkezi