İki yıla yakın süredir devam eden İSKEP kapsamında projenin paydaşı olan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri Kahramanmaraş Clarion Hotel’de düzenlenen törenle verildi. Törenin açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin proje kapsamında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Projenin detaylarına ilişkin bilgileri ise İSKEP İl Koordinatörü – Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam katılımcılarla paylaştı.

Açış konuşmalarının ardından projeye katkı sunan kurum ve kuruluşlara plaketleri verilirken, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye plaketini,  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya takdim etti. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin yürütülen bütün çalışmalarda desteğini esirgemediğini ifade eden Çetinkaya, Rektör Deveci’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Üniversite adına kendisine tevcih edilen plaket için teşekkür eden Rektör Deveci,  “Kurum olarak her zaman bu ve bunun gibi projelere destek vermeye hazırız. Daha başarılı işlere imza atmak için kurum ve kuruluşların iş birliği çok önemlidir.” diye konuştu.

Törende KSÜ’ye bir teşekkür plaketi daha verildi. KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) adına verilen teşekkür plaketini İİBF Dekanı Prof. Dr. İbrahim Örnek aldı. Törende projeye destek olan diğer kurum ve kuruluşlara da plaket verilirken, tören İSKEP Teknik Destek Ekibi İletişim Uzmanı Alper Ömeroğlu’nun “Kahramanmaraş’ta Dezavantajlılığa Yönelik Algı Araştırması” sonuçlarına ilişkin bilgilendirme sunumu ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi