Devlet görevinden emekliye ayrılan, tekstil sektöründe iş hayatına atılarak başarılı bir grafik sergileyen Ramazan Saçmalı arkadaşlarıyla birlikte yemek yedil. Anlamlı ve kalıcı güzel bir sohbet ortamında, geçmişte yaşadıkları hatıraları anlatarak geçmiş günlerini yeniden yaşadılar. Bazen güldüler, bazen hüzünlendiler birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ziyaretin Sosyal Dayanışma Açısından Önemine değinen Ramazan Saçmalı, İslam dininde ziyaret ve paylaşmanın önem arz ettiğini, dostlar, arkadaşlar arasında sevginin yerleşmesine yardımcı olan en önemli sebeplerden birisinin bu tür birliktelikler olduğunu söyleyerek katılımları için arkadaşlarına teşekkür etti.

Milli Eğitim eski şube müdürlerinden Abdulhakim Eren’de Ramazan Saçmalı’nın örnek bir davranış sergilediğini, böyle bir davet organize ederek tüm arkadaşlarımızı bir araya getirdi. Böyle bir ortamı özlemiştik, ihtiyacımız vardı. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

Milli Eğitim Eski Müdür Yardımcısı Hasan Kekil’de yemek sonrası dua ederek geçmişler için Fatiha okundu.

Saçmalı’nın davetine; 20-25 yıl önce Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan eğitim camiasının tanınmış isimlerinden emekliye ayrılmış Milli Eğitim Eski Müdürlerinden Murat Taner,  İlköğretim Müdürü Ergün Erdi,  Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhakim Eren, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arslan Reyhanlı, Milli Eğitim Şube Müdürü H. İbrahim Gül, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Kekil, Ahmet Ünsal, Selahattin Aksoy ve görevlerine devam eden KSÜ Beden Eğitim Yüksek Okulunda Okutman Hamdi Dereli, Valilik Özel Kalem Müdürü Murat Devrek, Eğitimci Oğuz Karakoç, Dr. Ahmet Oğuzhanoğlu katıldı.

Ramazan Saçmalı ve arkadaşları ilerleyen süreçte, bir başka tarihten yeniden bir araya gelmek üzere vedalaşıp, ayrıldılar.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi