Dört mevsime yayılan hesaplı alışveriş fırsatlarını benzersiz indirim kampanyaları ile taçlandıran Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Mercedes Benz CLA 200 ve birbirinden değerli teknolojik hediyeler kazandırdığı çekiliş kampanyası, noter huzurunda, Milli Piyango İdaresi yetkilisinin denetimi ve çok sayıda ziyaretçinin katılımıyla sonuçlandı. Çekiliş sonuçlarının belli olduğu sırada Piazza’da alışveriş yapan Burcu Bağcıoğlu Akbörk, anons edilen ismini duyup Mercedes Benz CLA 200’ün sahibi olduğunu öğrendi. Lüks otomobilin kendisine çıktığını öğrenen genç kadın, önce şaşkınlık yaşadı, sonra eşini Piazza’ya çağırıp mutluluğunu paylaştı.



ZİYARETÇİLER, ÇEKİLİŞİ NEFESLERİNİ TUTARAK İZLEDİ
Heyecanın doruk noktaya ulaştığı çekiliş sırasında birçok ziyaretçi, ellerinde kuponlar ile çıkacak numaraları nefeslerini tutarak bekledi. Kampanyanın büyük ödülü Mercedes Benz CLA 200, Burcu Bağcıoğlu Akbörk’e ait 075856 numaralı kupona isabet etti.
 
MERCEDES BENZ CLA 200’ÜN SAHİBİ OLDUĞUNU TESADÜFEN ÖĞRENDİ
Alışveriş için geldiği AVM’de araç talihlisi olarak isminin anons edildiğini duyan Burcu Bağcıoğlu Akbörk büyük şaşkınlık yaşadı. Genç kadın, daha sonra mutlu haberi telefonda eşine verdi. Talihli, bir süre sonra Piazza’ya gelen eşi Mustafa Akbörk’e sarılarak mutluluğunu paylaştı.


 
“15 AYLIK KIZIMIZIN ŞANSINA”
15 aylık kızlarının şansına hediye çekilişine katıldıklarını söyleyen Burcu Bağcıoğlu Akbörk, “5 yıldır Kahramanmaraş’tayız ve Piazza’ya çok sık geliyoruz. Bugün de çekiliş olduğunu bilmiyordum. Alışveriş için uğradım. ‘Araç talihlisi Burcu Bağcıoğlu Akbörk’ dendi. Ben de ‘ne oluyor?’ dedim. Çok şaşırdım ve hemen gelip sordum. Aracın talihlisi olduğumu öğrenince çok mutlu oldum. Eşime haber verdim ve o da gelip mutluluğuma ortak oldu. Piazza ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 


“İLK KEZ ARABA SAHİBİ OLUYORUZ”
Otomobilin kendilerine çıktığına ilk başta inanamadığını, AVM’ye gelince emin olduğunu belirten talihlinin eşi Mustafa Akbörk ise, “Daha önce de otomobil çekilişleri olmuştu. ‘Bize çıkacak’ dedik, çıkmadı. ‘Bu çekilişte de çıkmaz’ diye düşündük ama bize çıktı. Çok mutluyuz. İlk defa araba sahibi oluyoruz. Babamın arabasını kullanıyorduk. Arabayı teslim alınca gezeceğiz, öncelikle ailelerimizi ziyaret edeceğiz” diye konuştu. 

Çekilişte, Mercedes Benz CLA 200’ün yanı sıra; 4 adet Samsung S7 Edge cep telefonu, 1 adet Samsung 55” LED TV ve 4 adet Samsung Galaxy Tabs2m 32 GB tablet de sahiplerini buldu.
Editör: Haber Merkezi