Ziyaretçilerine alışverişin en hesaplısının yanı sıra eğlence ve sosyal yaşam alanı sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, 11 ayın sultanı Ramazan'a özel düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Miniklerin de ailelerinin de eğlendiği etkinlikler Ramazan boyunca sürecek.


Nostaljik Şarkılar Eşliğinde İftar



   Kahramanmaraş Piazza içerisine kurulan platformda fasıl ekibi, günün sevilen şarkıları ile eğlendirirken nostaljik şarkılarla da dinleyenleri yıllar öncesine götürüyor. Üzerinden uzun yıllar geçse de dillerden düşmeyen şarkılar, iftar öncesi ve sonrasında coşkuyu doruk noktaya taşıyor. AVM ziyaretçileri, hem aileleri ya da dostlarıyla iftar yapma, hem de unutulmaz bir konser dinleme fırsatı buluyorlar. Müziğin ritmine ayak uyduran konuklar, zaman zaman da seslendirilen şarkılara eşlik ediyor.


İlginç Deneyler Şaşırtıyor



   Her yaş gurubundan ziyaretçilerini Ramazan etkinliklerinde buluşturan Piazza, küçük ziyaretçilerine de renkli etkinliklerde sunuyor. ‘Deney bilim show’ etkinliğinde bir araya gelen minikler, birbirinden ilginç deneylerle hem eğleniyor, hem de öğreniyorlar.


Osmanlı Fesi Yaptılar



   Eski Ramazan geleneklerini günümüze taşıyan etkinlikler kapsamında, Çocuk Kulübü'nde geleneksel el sanatları da yaşatılıyor. AVM’nin minik ziyaretçileri Osmanlı Fesi yapımında bir araya geliyor. Çocuk Kulübü’nde buluşan minikler, öğretmenlerin yardımıyla yaptıkları fesleri gönüllerince süsledikten sonra giyerek, kameralara poz veriyorlar. Buanlara tanıklık eden ebeveynler ise çocuklarıyla eğlenceli dakikalar geçiriyorlar.
Editör: Haber Merkezi