Her defasında farklı temalarıyla çocukların kişisel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan atölyelere katılan Piazza’nın minik ziyaretçileri, neşeli derslerde ilginç deneyimler yaşıyor. Anne babalar hesaplı ve kaliteli alışverişin tadını çıkarırken, çocuklar alanında uzman eğitmen ve gözetmenler eşliğinde güvenli bir ortamda sınırsız eğleniyor. 

ŞENLİKLİ ATÖLYELER
Piazza Çocuk Kulübü’nün Cumartesi günleri 15.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirdiği atölyeleri, Şubat ayında da son sürat devam edecek. Günlük yaşamda kullanılan materyallerden tasarımlar yapan çocuklar 6 Şubat’ta “Kavanozdan Çiçek Atölyesi”ne, 13 Şubat’ta “CD’den Baykuş Atölyesi”ne, 20 Şubat’ta “Çoraptan Tırtıl Atölyesi”ne ve 27 Şubat’ta da “Dört Mevsim Şemsiye Atölyesi”ne katılabilecekler. 

Çocukların, çevrede kolayca bulunacak malzemelerle birbirinden ilginç oyun ve süs aletleri yapmayı öğrendikleri atölyelere Kahramanmaraş  Piazza Çocuk Kulübü üyeleri ücretsiz olarak katılabiliyor. Çocukların, atölyelerdeki faaliyetler sırasında kullandıkları malzemeler de Piazza AVM yönetimince bedelsiz olarak temin ediliyor.

Editör: Haber Merkezi