Ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla; hesaplı ve bol seçenekli alışveriş imkânı sunmanın yanı sıra eğlenceli aktiviteleriyle de Kahramanmaraş halkının buluşma noktası haline gelen Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Simya Koleji iş birliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıl dönümü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Simya Koleji’nin minik öğrencileri, Piazza AVM’nin giriş katındaki etkinlikte, saygı duruşunda bulunup, öğretmenlerinin nezaretinde İstiklal Marşı ve zafer şiirleri okudu. Ay-yıldızlı kırmızı ve beyaz tişörtler giyen  öğrenciler, yüksek sesle okudukları şiirlerle AVM’ de ki ziyaretçilerin dikkatini çekti.

Kahramanmaraş'ın tek, bölgenin en büyük AVM’si olan Piazza’da düzenlenen etkinliği hayranlıkla izleyen veliler ve ziyaretçiler, cep telefonlarıyla fotoğraf ve video görüntüleri çekmeyi ihmal etmedi.

Öğrenciler ve AVM ziyaretçileri “Atamızın bizlere emanet ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hep birlikte sevgiyle ve coşkuyla ilelebet kutlayalım”, “Teşekkürler Mustafa Kemal Atatürk, her zaman izindeyiz!” ve “Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” masajları verdi.

Editör: Haber Merkezi